NOČNÍ PROHLÍDKY v atmosféře světel a svící

SÁL PŘEDKŮ -- soukromé pokoje hrabat Mniszků a Stadnických -- ZÁMECKÁ KAPLE Co Vás čeká? Jedinečná atmosféra! Zámecké interiéry zahalené pod rouškou tmy obohatí světla, lampičky, svíce i malé svíčky. Pomyslně se přenesete do časů našich předků z 19. a počátku 20. století.

Čas strávený v zámeckých interiérech je individuální a záleží zcela na Vás, jak jej využijete. Během zámecké noci si budete moci samostatně projít nejen soukromé pokoje polských hraběcích rodin Mniszků a Stadnických, ale i zámeckou kapli. Patřičnou pozornost a několik minut si zaslouží rovněž sál předků, kde Vám náladu zpříjemní živá hudba. Čekají Vás naši nadaní kolegové z kolektivu průvodců. Atmosférou rodinného života Vás provedou dámské i pánské pokoje až do společenského salónu a knihovny.

Pokladna je otevřená od 20.30 do 23.00. Vstupenky jsou k dispozici na místě v pokladně zámku. Rezervace není nutná. Přijďte s dostatečným předstihem. Zámek se uzavírá ve 23.00 !

Jaké je vstupné na noční prohlídky?

Základní 260 Kč, Snížené (senioři 65+, mládež do 24 let) 210 Kč, Děti (6-17 let) 80 Kč

 

V případě hezkého (nedeštivého) počasí bude možné vystoupat na středověkou strážní věž s vyhlídkovým ochozem. Cena vstupu na věž není zahrnuta do vstupného na noční prohlídky, ale je možné si ji dokoupit samostatně.

Vstupné na věž: Základní 100 Kč, Snížené (senioři 65+, mládež do 24 let) 80 Kč, Děti (6-17 let) 30 Kč